Programma 11-daagse rondreis door Griekenland deel 2

Dag 7, maandag 20 april: Kalambaka – Korinthe
Via de plaatsen Trikala, Lamia, Livadia en Thiva rijden we vandaag naar Isthmië bij Korinthe. We verblijven de komende twee nachten aan de Saronische golf.


Dag 8, dinsdag 21 april: Korinthe – Ossio Patapios – Kanaal van Korinthe
In de ochtend rijden we naar het Kanaal van Korinthe. We vervolgen onze weg naar Loutraki waar we het oude klooster Ossio Patapios bezoeken. U heeft hier een prachtig uitzicht over de omgeving. In de middag vertrekken we naar Oud Korinthe voor een uitgebreide rondleiding. Zo zien we onder andere de bema waar Paulus heeft gepredikt en overblijfselen van de tempel en de markthallen.


Dag 9, woensdag 22 april: Korinthe – Athene
We rijden naar Athene en maken een citytour door deze historische stad. We brengen een bezoek aan het imposante Akropolis met de Parthenon tempel. Ook zien we de Areopagus waar Paulus gepredikt heeft. We krijgen een indruk van de werkzaamheden die de apostel Paulus moest verrichten en hoe groot zijn geloofsmoed was. Vervolgens rijden we naar ons hotel in Athene en hebben we de rest van de middag ter vrije besteding.


Dag 10, donderdag 23 april: Athene
Een vrije dag in Athene. U kunt bijvoorbeeld een dagcruise maken naar de eilanden Aegina, Poros en Hydra, diverse musea bezoeken of op eigen gelegenheid het centrum van Athene verkennen.


Dag 11, vrijdag 24 april: Athene - Amsterdam
Vandaag is de laatste dag van uw reis aangebroken. U geniet van vrije tijd in Athene. In het eind van de middag transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar Amsterdam. U kunt samen terugkijken op een bijzondere reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten