Programma 10-daagse rondreis Israël deel 2

19 t/m 22 mei 2013
 
Zondag 19 mei 2013 Vandaag kunnen we genieten van een vrije dag. De reisleider verzorgt de diensten in een zaal van het hotel. De lunch is inbegrepen deze dag.


Maandag 20 mei 2013 Na het ontbijt rijden we naar het stadsfort Megiddo, talloze malen verwoest in het verleden. Van Megiddo rijden we naar Ceasarea, ooit een schitterende Grieks – Romeinse stad. Hier bekijken we de opgravingen en het theater. Hierna volgen we de weg naar Haifa. Vanaf de berg Karmel hebben we een prachtig uitzicht op de baai van Haifa, de Perzische Tuinen en de stad. Vervolgens gaan we naar de kruisvaardersstad Akko.


Dinsdag 21 mei 2013 We maken een reis door de tijd, oftewel, we bezoeken Beit She’an. Het is een van de oudste steden in het land en een historisch juweeltje dat het fascinerende verhaal vertelt van een rijke periode vol veranderingen. De reis gaat verder naar Nazareth, het dorp waar Jezus Christus opgroeide. Tevens zullen we een bezoek brengen aan het Bijbels openluchtmuseum Nazareth Village. Via Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, rijden we terug naar ons hotel.


Woensdag 22 mei 2013 Vandaag vliegen we terug naar Nederland. Een onvergetelijke reis is ten einde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten